top of page

Glamping Slovenija

Updated: Dec 12, 2022

Glamping Slovenija je ena najlepših destinacij v Evropi. S številnimi znamenitostmi in čudovito naravo Slovenija ponuja popolno kombinacijo pustolovščine in sprostitve.





Poleg tega je Slovenija ena najvarnejših držav v Evropi. Če si želite prijetnih počitnic v Sloveniji, vam bomo v naslednjih informacijah predstavili najboljše, kar lahko ponudi glamping Slovenija.


Zakaj je Slovenija popolna destinacija za glamping?


Slovenija je država, ki ponuja veliko več, kot si morda sprva mislite. Slovenija ima nekaj najlepših pokrajin v Evropi in velja za najboljšo destinacijo za glamping na svetu.


Slovenija je v Evropi, vendar leži med Italijo, Jadranskim morjem in Avstrijo. Je država, ki lahko glampistom ponudi veliko stvari in je zaradi svoje pokrajine, nacionalnih parkov in dejavnosti postala popolna destinacija.


Glamping Slovenija je odlična izbira za glampiste, ki želijo doživeti vse, kar ponuja Slovenija, in so naveličani običajnega kampiranja.


Slovenija ima šest narodnih parkov. Glamping Slovenija omogoča glampistom, ki želijo bivati v Sloveniji, da iz prve roke doživijo vsak nacionalni park. Kampiranje je navadno omejeno na določene kampe in parke in v njih običajno ni dovoljeno.


Nasveti za izbiro glampinga v Sloveniji:


Glamping je glamurozna alternativa tradicionalnim počitnicam v kampu. Ponuja udobne nastanitve na samotnih območjih, v starodavnih gradovih ali ekskluzivnih lokacijah. Ponuja tudi oskrbovane luksuzne šotore in hišice z lastno prehrano.


Zagotovite si vse udobje doma, vendar v bolj rustikalnem okolju. Glamping v Sloveniji obiskovalcem ponuja priložnost, da naravo doživijo na nov način. Glamping Slovenija je družinam prijazen dopust, glamping Slovenija pa je idealen za pare in samske, ne glede na to, v katerem letnem času obiščete Slovenijo.


Nahaja se v bližini čudovitih gozdov, gora, jezer in rek ter obiskovalcem ponuja priložnost, da uživajo v čudoviti slovenski naravi. Uživajte v luksuzni namestitvi, opremljeni z zakonskimi posteljami, udobnimi vzmetnicami, toplimi odejami in mehkimi odejami.


Glamping Slovenija gostom ponuja električno razsvetljavo, elektriko, hladilnik, štedilnik, kopalnico in celo klimatsko napravo.


Načrtujete počitnice v glampingu v Sloveniji?


Glamping postaja zelo priljubljen med navdušenci, ki uživajo v naravi. Glamping je način, kako lahko ljudje uživajo v izkušnji kampiranja, ne da bi se morali ukvarjati z nevšečnostmi kampiranja, kot sta nedostopnost prhe ali elektrike. Glamping je način, kako imeti udobje hotela ali koče, hkrati pa uživati v pogledih in zvokih na prostem.


Nasveti za pakiranje za glamping počitnice v Sloveniji:


Slovenija je država v Srednji Evropi. Na zahodu meji na Italijo, na severu na Avstrijo, na jugu na Hrvaško in na severovzhodu na Madžarsko. Ta majhna država lahko glampistom ponudi zelo veliko. Glavno mesto Ljubljana je čudovito mesto s parki, vrtovi in javnimi spomeniki. Slovenija glampistom ponuja tudi osupljive naravne pokrajine z gorami, jezeri, rekami, soteskami, jamami in slapovi.


Preden se odpravite na glamping počitnice v Sloveniji, je pomembno, da ustrezno spakirajte. Pakiranje pravih stvari je bistvenega pomena, da boste imeli vse, kar potrebujete za sproščujoče počitnice v glampingu.


Kaj je treba vzeti s seboj v Slovenijo?


Na voljo sta dve možnosti glampinga v Sloveniji: kampiranje in glamping. Glamping ima boljše pogoje kot kampiranje. Glamping v Sloveniji je fantastično doživetje. Ko se zbudite, vas obdaja narava. Na voljo je nekaj možnosti glampinga v Sloveniji, med katerimi lahko izbirate. Ena od njih je glamping Slovenija na Bledu.


Glamping Slovenija se nahaja v bližini Blejskega jezera. Od Bleda je oddaljen 5 km. Do njega lahko pridete z avtomobilom, peš, s kolesom ali z vlakom.


Glamping Slovenija Bled ima edinstvene šotore za glamping v Sloveniji. Vsak šotor ima svojo kopalnico in stranišče, posteljo ter hladilnik. Šotori za glamping so udobni, zato so odličen kraj za preživljanje počitnic.


Zaključek:


Kot lahko vidite, je Slovenija čudovita destinacija, ki ponuja fantastične lokacije za glamping. Če se želite sprostiti in hkrati uživati v osupljivi naravi, je to pravi kraj za vas. Upam, da so vam bile te informacije v pomoč. Uživajte v čudoviti Sloveniji!



16 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page