top of page

Družinske Glamping počitnice

Updated: Mar 14, 2023

Tukaj se zgodi čarovnija - družinski prostor v enem od naših čudovitih glamping šotorov.

Zakaj izbrati glamping?


Družinski glamping je trajnosten, cenovno dostopen in nepozaben način, da se zbližate z naravo in hkrati uživate v vsem razkošju, ki ga pričakujete v butičnem hotelu.


Naše namestitve najdete v slovenskem podeželju, ob travnikih z divjimi cvetlicami in s čudovitim pogledom na Gorjance - kuliso, ki bo naredila družinske glamping počitnice nepozabne spomine.


Družinske glamping počitnice so lahko med najbolj nepozabnimi počitnicami. Kjer se mesta lahko zlijejo s prometom in vrvežem zvočne pokrajine, dolgimi odseki betona in jeklenih barvnih palet, narava zagotavlja nasprotno.

Nič ne pusti globljega vtisa kot nenehno spreminjajoč se barvni vrtiljak, zvok ptičjega orkestra in zavijanje vetra.


Družinski glamping ni več to, kar je bil. Še boljše je. Z edinstvenimi prostori, zgrajenimi za družine - velike in majhne, si lahko prihranite skrbi pred potovanjem glede vaše rezervacije, saj veste, da smo prejemniki Zelenega ključa in posebej certificirani za vas, dragi gosti.


Stopite v naravo in vedite, da boste, ko se vrnete, prepojeni z udobjem. Preskakujte kamenje po reki, plezajte po drevesih, iščite velika in majhna bitja. To niso samo vaše najljubše družinske počitnice - to je vaš najljubši družinski spomin.


Dobrodošli pri nas.


64 views0 comments

Yorumlar

5 üzerinden 0 yıldız
Henüz hiç puanlama yok

Puanlama ekleyin
bottom of page