top of page

NOVO: Kampirna Mesta za Udobno Potovanje z Avtodomom v Kolpa Resortu

Updated: Feb 19

V Kolpa Resortu smo ponosni in predstavljamo nova parkirna mesta za avtodome, ki bodo navdušila ljubitelje kampiranja.


Sodobna infrastruktura, idilična lokacija in številne storitve zagotavljajo nepozabno izkušnjo za vsakega ljubitelja avtodomov. Preberite, zakaj so nova parkirna mesta v Kolpa Resortu prava izbira za vaše naslednje potovanje.



Sodobna Udobja za Popolno kampiranje:


  1. Električni Priključki: Naša parkirna mesta so opremljena z električnimi priključki, ki omogočajo udobno polnjenje avtodoma in uporabo električnih naprav brez skrbi.

  2. Sanitarni Blok: Za vaše udobje je ne voljo sodoben sanitarni blok z modernimi tuši, stranišči in umivalniki, ki vam omogočajo osvežitev po napornem dnevu.

  3. Wi-Fi Pokritost: Ostanite povezani s svetom tudi med potovanjem. Naša brezplačna Wi-Fi pokritost vam omogoča enostaven dostop do spleta, da ostanete v stiku s svojimi najdražjimi.

  4. Rekreativne Možnosti: V okolici Kolpa Resort-a raziščite raznolike rekreativne možnosti, kot so kolesarske poti, pohodne poti in ribolov, ki bodo popestrile vašo izkušnjo bivanja.

  5. Prijeten Ambient: Uživajte v sproščujočem okolju v Kolpa Resortu. Naša parkirna mesta so obdana z naravo in zagotavljajo mirno okolje za popolno sprostitev.

  6. Gastronomske Užitke: Razvajajte svoje brbončice v bližnjih restavracijah, kjer boste deležni okusnih lokalnih jedi in osvežujočih napitkov.


Tu so še dodatne značilnosti, ki bodo popestrile vaše bivanje v Kolpa Resortu:


  1. Varovanje: Vaša varnost je naša prednost. Parkirna mesta so ograjenja, kar vam omogoča brezskrbno bivanje.

  2. Hišni Ljubljenčki dobrodošli: V Kolpa Resortu razumemo, da so hišni ljubljenčki pomemben del vašega potovanja. Zato so dobrodošli na naših parkirnih mestih.

Ne zamudite priložnosti doživeti vrhunsko avtodomarsko doživetje na naših novih parkirnih mestih v Kolpa Resortu.

Pridružite se nam in ustvarite nepozabne spomine na vašem naslednjem potovanju z avtodomom.

12 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page