top of page

Najlepši glamping v Evropi - Kolpa Resort


Spoznajte Slovenijo in se odpeljite še do Kolpe!

Tam vas čaka enkratno doživetje, o katerih boste lahko napisali lepo zgodbo. Glamping Kolpa Resort vas bo navdušil vsakokrat, ko boste obiskali ta prelepi del slovenskega turizma!


V srcu zelene oaze, streljaj od reke Kolpe, leži čudovit Kolpa Resort, ki se lahko pohvali z nazivom enega najlepših glampingov v Evropi.


Ta idiličen slovenski biser se ponosno uvršča med elito evropskih glamping destinacij, ki jih obiskovalci pohvalijo zaradi njihove edinstvenosti, eleganci in udobja.Kolpa Resort ponuja očarljivo doživetje bivanja v popolnem sozvočju z naravo, obenem pa omogoča uživanje v razkošju in stilu ter postreže z vsem, kar sodobni popotnik potrebuje.


Pozorno smo združili brezčasno lepoto narave z elegantnim in udobnim bivanjem, ki presega vaša pričakovanja. Tu lahko odložite skrbi in se zazrete v zvezdnato nebo ali pa odkrijete slikovite pokrajine, ki jih ponuja naša edinstvena lokacija.


Naš strast do trajnosti se kaže v vsakem detajlu. Okolju prijazne namestitve so zasnovane z mislijo na naš planet, medtem ko smo hrano pridobili iz lokalne skupnosti, kar ustvarja nepozabno doživetje, ki je harmonično povezano z našim okoljem. S podpiranjem lokalnih kmetov in pridelovalcev ne le dihamo svežino, temveč tudi kreiramo most med gosti in okoljem ter lokalnimi skupnostmi.


Ta prelepa destinacija ponuja bogate kulinarične užitke, številne aktivnosti za pustolovce in sprostitvene možnosti za tiste, ki si želijo pobegniti iz vsakdanjega vrveža in se prepustiti miru neokrnjene slovenske narave.


Ne glede na to, ali ste družina na počitnicah, par na romantičnem oddihu ali posameznik, ki išče sprostitev, vam Kolpa resort zagotavlja nepozabno doživetje v enem najlepših kotičkov Evrope.

82 views0 comments

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page