top of page

Naj leto 2022 prinese nove zmage

Novo leto prinaša nove zaobljube, nove cilje, nove ljudi, nova pričakovanja.

Zdi se nam, da je novo leto neke vrste nov list papirja, nova stran knjige, nekaj, kar spoznavamo čisto na novo.


No, čas v katerem smo se znašli je zagotovo nepredvidljiv v pravem pomenu besede in leto, ki je pred nami, bo zagotovo novo in ob enem staro.

Verjamemo, da bo tako za vas kot tudi za nas polno izzivov in novosti in ravno to je tisto, kar nas sili k napredku – prilagoditev na nekaj novega.


Korona kriza, ki je zaznamovala leto 2020, se nadaljuje tudi v novo leto. S prilagoditvami, s katerimi smo uspeli ohraniti prejšnjo turistično sezono, nadaljujemo.


Glamping specialist of the year 2021/22
Glamping specialist of the year 2021/22

A vam obljubljamo, da bomo za vas v novem letu še boljši, še bolj drugačni. Obljubljamo vam, da vam bomo tudi v novi turistični sezoni postregli z občutkom in dogodki, ki si jih boste zapomnili še dolgo. Pa da ob koncu leta vseeno osvežimo spomin in vam ponovno zaupamo, kdo smo.

  • Smo razglašeni za najboljši glamping v letu 2020 in dodajamo, s tem poslanstvom smo nadaljevali v letu 2021, v 2022 pa ne bo nič drugače.

  • Svojim obiskovalcem nudimo raznolika doživetja, kot so glamurozni šotori, belokranjski »hisi«, kot jim pravimo v deželi belih brez, oziroma lesene hiške, narejene v tradicionalnem slogu Bele krajine, v središču našega resorta se nahaja naraven biološki bazen, zdrave gredice zelenjave ter otroška hišica za vrtnarjenje, odprta kurišča, ki smo jih namenili za večerna druženja ob ognju.


  • Bližina reke Kolpe omogoča aktivnosti na vodi in za naše obiskovalce poskrbimo, da je uporaba kajakov in SUP-ov na reki brezplačna.


  • V letu 2021 smo prejeli naziv oziroma nagrado Glamping specialist of the year 2021/22, kar dodatno potrjuje naše delo in trud ter nam vsekakor dviga motivacijo, da se za vas trudimo vsako leto bolj.


Bela krajina je čudovita in velika zasluga za vse osvojene nagrade gre ravno njej, saj nam omogoča, da v njej ustvarjamo, razvijamo svoje ideje in peljemo turistično ponudbo k višji kakovosti, k večjemu zadovoljstvu strank oziroma obiskovalcev.


Naš resort je primeren tako za aktivne seniorje kot tudi za družine, pare. Za prav vsakega se potrudimo poiskati primerno aktivnost, ki na koncu postane pravo pravcato doživetje.


V Beli krajini je možnosti za kakovostno preživetje dopusta, vikenda ogromno. Če deželi na južni strani Gorjancev še niste dali priložnosti, da se vam dokaže kot top poletni dopust, potem je leto 2022 pravo za to.


Pa da se vrnemo na začetek. Dejstvo je, da ne bi bili tukaj, če ne bi bilo vas, naših dragih obiskovalcev. Ob začetku novega leta se vam zahvaljujemo za dosedanje zaupanje, dosedanje vtise in kritike.

Zaradi vas se razvijamo, zaradi vas rastemo, zaradi vas tekmujemo in zaradi vas smo na koncu koncev tukaj.

Iskrena hvala vsakemu posebej.


Naj leto 2022 prinese nove zmage, nova nepozabna doživetja in nove nasmehe na obrazu. Vse dobro vam želimo.

41 views0 comments
bottom of page