top of page

Zazrti v prihodnost

Updated: Oct 26, 2021

Ko se začno dnevi krajšati, večeri in noči daljšati, temperature nižati in barve spreminjati, potem vemo, da nastopa jesen, ki bo, sicer vsaj za kratek trenutek, umirila naša življenja.


Ne vemo za vas, a pri nas je jesen tisti del leta, ko analiziramo minulo sezono, odrinemo na kakšno potovanje in začnemo kovati načrte za prihajajoče leto.


Gosti, ki so bivali pri nas, so bili po večini Slovenci, ki so se odločili pobližje spoznati ta belokranjski, skriti del Slovenije.

V primerjavi s prejšnjim letom, je bilo zopet zaznati porast tujih gostov. Obstaja veliko spektrov, med katerimi bi lahko iskali razlike med prejšnjim in letošnjim letom, a smo se v tem zapisu želeli osredotočiti na tiste skupne točke vseh naših let delovanja.


Od samega začetka delovanja Kolpa Resorta Glampinga smo usmerjeni v en in isti cilj – ponuditi vam, našim gostom, najboljšo možno turistično izkušnjo. S priznanji, ki jih prejemamo v zadnjih dveh letih, svoje delo in trud le še potrjujemo.



A pravzaprav je tisto najpomembnejše, kar šteje, vaše mnenje, vaš nasmeh, vaša pozitivna izkušnja in vaš ponovni obisk naše čudovite Bele krajine, našega glamping kotička na južni strani Gorjancev.


V prihodnosti si želimo obdržati vaše zaupanje, zato to jesen delamo načrte za naslednje poletje. Že zdaj se veselimo vašega obiska in srčno upamo, da se zopet vidimo.




51 views0 comments
bottom of page