top of page

Doživite nepozaben glamping v letu 2024: razkrivamo novosti v Kolpa Resortu

Želite doživeti nekaj novega in edinstvenega?


motorhome - Camping at Kolpa Resort
Kampirna mesta v Kolpa Resort

Vstopite v razkošen svet kampiranja s popopolnoma novimi pridobitvami v Kolpa Resort Glampingu.

Glamping vam ponuja različne možnosti nastanitve, ki so primerne za vsak okus in željo. Lahko izbirate med luksuznimi šotori in lesenimi hiškami, ali pa se odločite za kampiranje z avtodomom.

V Kolpa Resort Glampingu smo za leto 2024 pripravil nekaj novosti, ki bodo še bolj popestrile vaše bivanje:


Kampirna mesta:


Če ste ljubitelji avtodomov, boste navdušeni nad novimi kampirnimi mesti, ki so popolnoma opremljena z vodo, elektriko in možnostjo sive vode. Tako boste lahko uživali v vseh udobjih, ki jih ponuja vaš avtodom, hkrati pa boste obkroženi z zelenjem in svežim zrakom.

Kampirna mesta so prostorna in zagotavljajo dovolj zasebnosti in miru.


Pumptrack:


Če pa ste bolj avanturističnega duha, boste navdušeni nad novim pumptrackom za otroke, ki je idealen za zabavo in rekreacijo. Pumptrack je krožna steza, ki je sestavljena iz valov in ovinkov, po kateri se lahko vozite s kolesom, skirojem, rolko ali rolerji.

Pumptrack je primeren za vse starosti in spretnosti, saj lahko sami izbirate hitrost in težavnost vožnje. Pumptrack je odličen način, da se otroci naučijo ravnotežja, koordinacije in motoričnih sposobnosti, hkrati pa se zabavajo in spoznavajo nove prijatelje.


Kolesarnica:


Za vse ljubitelje kolesarjenja pa smo v Kolpa Resort-u pripravili novo kolesarnico za goste, kjer lahko varno shranite svoje kolo in si izposodite potrebno opremo. Kolesarnica je zaklenjena, in opremljana s stojali za kolesa.

Poleg tega vam kolesarnica ponuja tudi možnost manjšega servisa in popravila kolesa, če bi se vam kaj pokvarilo. Tako boste lahko brezskrbno raziskovali čudovito okolico Kolpa Resort-a, ki je polna naravnih in kulturnih znamenitosti.


Kolpa Resort Glamping je torej idealna destinacija za vse, ki si želite nekaj drugačnega in posebnega. Tukaj boste našli vse, kar potrebujete za sproščen in nepozaben oddih.


Rezervirajte svoje mesto še danes in se prepričajte sami!

28 views1 comment

Recent Posts

See All
bottom of page