top of page

8 Razlogov za Obisk Kolpa Resorta


Kolesarska Pustolovščina, Bazeni in Tretmaji


Dobrodošli v čudovitem svetu Kolpa Resorta, kjer se udobje glampinga in čar kampiranja združita v en sam, nepozaben rajski oddih. Prepustite se čarobnim čarom narave in občutite val udobja, ki vas bo očaral v vsakem koraku.


V Kolpa Resort vas pričakujejo prostorne glamping namestitve in kampirne parcele, ovite v objem neokrnjene narave. Tukaj se lahko prepustite raziskovanju vznemirljivih aktivnosti ob slikoviti reki Kolpi ter se sprostite v objemu neverjetnih razgledov na Gorjance in okoliške hribe.


Naravni bazen
Naravni bazen

Naš naravni bazen vas vabi, da se prepustite valovom sprostitve, medtem ko uživate v osvežilnem napitku in občudujete obzorje hribov in dolin. In da, naš biološki bazen je pravi dragulj, saj se ponaša z naravno, kemikalijami neobremenjeno vodo, ki zadovolji najvišje higienske standarde. Zasnovan je tako, da vam omogoči pristno plavalno izkušnjo, ki bo očarala vaše čute in vas pustila brez besed.


Vrtnarski kotiček za otroke
Vrtnarski kotiček za otroke

Za naše najmlajše goste smo pripravili vrtnarski kotiček in igralno hišico, kjer se lahko brezskrbno zabavajo in razvijajo svoje motorične spretnosti, medtem ko starši uživajo v sproščenem opazovanju.


Navdušenim kolesarjem prinašamo dobro novico! Nova pridobitev leta 2024 je naš 200 m2 velik kolesarski poligon, ki bo izzval vaše kolesarske spretnosti in zagotovil nepozabno doživetje za vso družino.


Po aktivnem dnevu si privoščite počitek v našem udobnem Glamping baru, kjer vas čakajo lokalna vina, osvežilna piva, kava, čaji, sladoled in še več.

Poleg tega vam nudimo bogate in okusne zajtrke, ki vas bodo pripravili na čudovit začetek dneva.


Za ljubitelje aktivnega oddiha so na voljo številne dejavnosti, kot so badminton, nogomet in številne druge dinamične igre na naši urejeni travnati površini.


Sproščujoče Shiatsu masaže
Sproščujoče Shiatsu masaže

Ne pozabite se razvajati v našem naravnem raju, kjer vas čakajo tretmaji Ayurvedske savne in sproščujoče Shiatsu masaže, ki bodo vaše telo in duha ponesle v popolno harmonijo.


Za kolesarske navdušence smo pripravili tudi novo kolesarsko garažo, kjer lahko varno shranite in vzdržujete svoja kolesa, ne da bi se bali za njihovo varnost.


Ne odlašajte več - načrtujte svoj popoln oddih v Kolpa Resortu še danes in doživite nepozabne počitnice, ki vam bodo ostale v spominu še dolgo po odhodu.

22 views0 comments
bottom of page