top of page

Zasnovali smo nov glamping resort

Kolpa Resort je umeščen le streljaj od glavne ceste, ki vodi od Metlike do Črnomlja. Naraven resort najdete na nizkem gričku, v idilični vasi Krasinec, le streljaj od reke Kolpe.

Ima idealno lokacijo na posestvu nekdanjega gradu, ki omogoča ravno dovolj zasebnosti, a hkrati ponuja prekrasne odprte poglede na prečudovite okoliške gričke in doline.

Locirani smo v samem srcu Bele krajine, geografsko, kulturno in zgodovinsko izredno bogate pokrajine, iz katere črpamo ideje in znanja za naš Resort. Pri snovanju ideje resorta smo črpali iz okolice in tako je celoten resort narejen po načelih belokranjske pokrajine in njenih kulturnih značilnosti.



Neposredna bližina Resorta ponuja ogromno zanimivih možnosti za preživljanje prostega časa: ribolov v ribnikih ali na reki Kolpi, adrenalinski park, letališče, paintball, jahanje konj, kolesarjenje po prečudoviti pokrajini, reka Kolpa pa sama po sebi predstavlja aktivno preživljanje časa.

Sama Bela krajina je ne samo zgodovinsko in kulturno bogata, bogati so tudi ljudje, ki jih boste srečali tukaj. Vzemite si trenutek in postojte, da poklepetate z njimi. Zagotovo vas bodo razveselili z dobro voljo, pristnostjo in bogatimi izkušnjami, ki jih nosijo iz roda v rod.

8 views0 comments
bottom of page