top of page

Spoznajte čudovit glamping Kolpa Resort

Updated: Mar 13, 2023

Kolpa Resort - Uživajte v Nepozabni Naravni Izkušnji


Kolpa Resort je eden izmed najlepših počitniških centrov v Sloveniji. Nahaja se ne daleč stran od reke Kolpe, ki je edina slovenska reka z naravnimi kopališči in v poletnih mesecih ponuja idealne pogoje za plavanje, sončenje in različne vodne športe.


Poleg tega je tudi odlično izhodišče za raziskovanje okolice, ki ponuja številne zanimivosti in aktivnosti.

Če iščete pravi kraj za sprostitev in uživanje v naravi, ne iščite več - Kolpa Resort je pravi kraj za vas!

Nahaja se v osrčju neokrnjene narave, obdane z gozdovi, travniki in streljaj od reke Kolpe. Ponuja popolno kombinacijo razkošnega glampinga in neskončnih možnosti za aktivnosti na prostem.

Glamping šotori in hišice v Kolpa Resortu so opremljene z udobno opremo in zagotavljajo vse, kar potrebujete za popolno udobje med vašim bivanjem.


Vse hišice so klimatizirane in imajo zasebne terase, kjer lahko uživate v razgledu na naravo in poslušate šumenje naravnega bazena.

Za popolno udobje so v glamping šotorih in hišicah na voljo tudi brezplačni Wi-Fi, TV in zasebna kopalnica.

Če ste navdušeni nad astronomijo, vam je v Kolpa Resortu na voljo teleskop, s katerim lahko opazujete zvezde in planete.

Kolpa Resort nudi tudi lokalno kulinariko. V baru se lahko razvajate tudi s pestro izbiro kakovostnih vin iz lokalnih vinskih kleti in lokalnim kraft pivom.



Nastanitev v Kolpa Resortu


V Kolpa Resortu lahko izbirate med številnimi vrstami nastanitve, ki so primerne za različne želje in potrebe. Na voljo so:

  • Lesene hiške: Nudijo udobje, ki ga potrebujete za prijetno bivanje v naravi. Hiške so opremljene z vsem, kar potrebujete za prijetno bivanje, od klimatske naprave do kuhinje in toaletnega prostora.

  • Glamping šotori: To je odlična izbira za tiste, ki iščejo nekaj drugačnega. Glamping šotori so opremljeni z vsem udobjem, ki ga potrebujete, hkrati pa boste imeli občutek bivanja v naravi.

  • Kampiranje: Če ste ljubitelj kampiranja, imate veliko možnosti kampov vzdolž reke Kolpe in vam nudijo vse, kar potrebujete za prijetno in udobno kampiranje.


Aktivnosti v Kolpa Resortu


Kolpa Resort je odlično izhodišče za različne aktivnosti v naravi in je idealen kraj za ljubitelje aktivnosti na prostem.


V bližini resorta se nahajajo številne kolesarske in pohodniške poti, ki jih lahko raziščete sami ali pa se pridružite organiziranim izletom.

Lahko se odpravite na ribolov, plavanje v reki Kolpi ali pa se odločite za adrenalinsko dogodivščino, kot je kajak, rafting ali zipline.



Med najbolj priljubljenimi so:

  • Plavanje v reki Kolpi: Kolpa je edina slovenska reka z naravnimi kopališči, zato je plavanje v njej prava poslastica. V poletnih mesecih je temperatura vode prijetna, zato boste lahko uživali v kopanju in sončenju.

  • Uživanje v naravnem plavalnem bazenu v Kolpa Resort-u. Bazen je odprt od maja do septembra in ponuja čudovito plavalno izkušnjo.

  • Kajak in kanu: Reka Kolpa je odlično mesto za kajak in kanu. Ob reki je urejenih več izhodišč, od koder se lahko podate na različne pustolovske izlete.

  • Pohodništvo in kolesarjenje: Kolpa Resort se nahaja v osrčju narave, zato je idealen kraj za pohodništvo in kolesarjenje. V okolici boste našli številne poti in steze, ki vas bodo vodile skozi čudovito naravo.

  • Adrenalinski park: V bližini se nahaja adrenalinski park in je odličen kraj za tiste, ki iščejo adrenalinsko doživetje.

  • Kolopark - kolesarski poligon Metlika & Semič: Pumptrack poligoni so igrišča in obenem vadbeni poligoni za kolesarje, rolkarje in voznike skirojev različnih nivojev znanja. Asfaltirani poligoni so danes postali stičišče vseh zabave in adrenalina željnih posameznikov.​ Pumptrack poligon je utrjena krožna pot, ki je sestavljena iz grbin in ovinkov, površina asfaltne vozne površine v Metliki znaša 240 m2.


Kolpa Resort je odlična izbira za vse, ki si želijo sprostitve v naravi, a hkrati uživati v razkošju in udobju.

To je kraj, kjer boste lahko ustvarili nepozabne spomine, ki vam bodo ostali za vedno.


Rezervirajte svoj oddih v Kolpa Resortu že danes in uživajte v naravnem okolju, ki vas bo prevzelo s svojo lepoto in mirnostjo.

33 views0 comments
bottom of page