top of page

Razvajajte sebe in svojo družino v luksuznih glamping šotorih


Razkošje narave v Kolpa Resort-u
Razkošje narave v Kolpa Resort-u

Ko iščete popolno destinacijo za oddih, kjer se lahko sprostite in uživate v naravnem okolju, ne glede na to, ali potujete s svojo družino ali želite romantiko ob kozarcu penine ali dobrega vina, je Kolpa Resort prava izbira. In če želite doživeti pravo razkošje narave, potem so naši delux glamping šotori prava izbira za vas.


Udobnost in Eleganca v Naravi


Naši delux glamping šotori so prava mešanica narave in udobja. Postavljeni v naravi, nedaleč stran od reke Kolpe in vam omogočajo, da se povežete z naravo, hkrati pa vam nudijo vso udobje, ki ga potrebujete za brezskrbno bivanje. Šotori so prostorni in opremljeni s udobnimi posteljami, moderno kopalnico ter popolnoma opremljeno kuhinjo.


Romantika v Beli krajini


Če iščete romantično pobeg iz vsakdanjega vrveža, je naš delux glamping šotor prava izbira. Ob sončnem zahodu se s partnerjem lahko sprostita ob kozarcu penine ali izbranega vina, ob poslušanju šumenja naravnega bazena in opazovanju zvezdnatega neba. To je popoln način, da znova odkrijete romantiko.


Družinski Oddih v Naravi


Če potujete s svojo družino, pa so naši delux glamping šotori prav tako odlična izbira. Otroci bodo uživali v igri ob bazenu ali reki, raziskovanju narave in zabavnih dejavnostih, medtem ko se vi lahko sprostite in uživate v miru ter udobju vašega šotora. To je prava priložnost za družinsko povezovanje v naravnem okolju.


Iskanje Sprostitve in Pustolovščin


Kolpa Resort je tudi odlično izhodišče za raziskovanje okolice. Od pohodništva in kolesarjenja do kajakaštva in ribolova, tu boste našli aktivnosti za vse okuse. Po dnevu polnem pustolovščin pa se vrnite v svoj delux glamping šotor, kjer vas čaka udobje in razvajanje.

Naši delux glamping šotori vam bodo omogočili, da se sprostite, uživate in ustvarite nepozabne spomine.

22 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page