top of page

Najlepši Dan v Naravi: Poroka v Kolpa Resortu

Če iščete popolno mesto za svojo poroko na prostem, kjer se povežete z naravo in preživite nepozabne trenutke z družino ter prijatelji, je Kolpa Resort prava izbira.

Poroka v glampingu
Kolpa resort Poroka

Kolpa Resort: Oaza Narave


Kolpa Resort se nahaja na nizkem gričku, v idilični vasi, le korak stran od slikovite reke Kolpe. Ta naraven resort je resnično poseben kotiček, ki je nekdanje posestvo gradu spremenil v popolno kuliso za vašo poroko.


Lokacija


Lokacija vam ponuja ravno pravo mero zasebnosti, hkrati pa vas obdajajo čudoviti griči in doline, ki bodo naredili vašo poroko nepozabno. Pogledi na naravo, ki jih ponuja Kolpa Resort, so enostavno osupljivi.


Edinstveno Praznovanje


Vaš najpomembnejši dan si zasluži posebno kuliso, in Kolpa Resort to zagotavlja. Vstopite v zakonski stan v čarobnem okolju narave, ko izrečeta tisti usodni "da". Ta trenutek bo ovekovečen v prelepi naravi, kar bo vaši poroki dodalo edinstveno noto.


Poroka v naravi
Kolpa Resort Poroka

Ne glede na to, ali sanjate o romantični poroki na prostem, okrašeni s cvetjem, ali preprostem pikniku, bomo v Kolpa Resort izpolnili vaše sanje.

Naš resort je popoln kraj, kjer narava postane del vašega poročnega dneva, in kjer se ustvarijo spomini, ki bodo trajali večno.


Odkrijte, kako lahko naredimo vašo poroko nepozabno in v celoti osredotočeno na naravo ter druženje z družino in prijatelji. Naj bo vaša poroka enkratna izkušnja, ki bo zapisana v srcih vseh, ki bodo del tega posebnega dne.


35 views0 comments
bottom of page