top of page

Ob prehodu v leto 2021

Že neučakano pričakujete 2021?


Tudi mi, pripravljamo veliko novega. Vendarle pa smo tudi v letošnjem letu, navkljub nepričakovanim izzivom, uvedli veliko težko pričakovanih sprememb.

Strinjamo se lahko, da je bilo leto 2020 za večino polno izzivov. Ritem življenja se je upočasnil, veliko več smo doma, za štirimi stenami. Vse, čemur se pri Glamping Kolpa Resortu tako predano posvečamo in želimo nuditi, ni bilo več mogoče. In kot navdušenci narave, aktivnosti na prostem in nasploh kakovostnega druženja, smo imeli v preteklih mesecih veliko časa za razmišljanja. Kaj nas čaka? Kako bo po epidemiji? Kako bo to vplivalo na nas? Bomo le čakali na boljše čase ali lahko že sedaj poskrbimo, da bo naša ponudba za vas še boljša.

Izredno ponosni smo, da so nam, še posebno v tako izjemnem letu, podelili naziv najboljši glamping v Sloveniji 2020. Nagrada je delo mnogih let in pomeni potrditev naših prizadevanj v smeri zelenega, lokalno povezanega in trajnostnega turizma ter je zaveza k nadaljnji kakovosti naših storitev in doživetij. Ravno pri slednjih ne moremo spregledati snemanje odlične oddaje Moja pesem, tvoj glas. Oddaja ponuja veliko dobre glasbe, ki je kot nalašč odlična za sprostitev in zabavo. Poslušate lahko uspešnice Irene Vrčkovnik, Eve Hren, Mirne Reynolds, Wolfa, Rena Čibeja – Kingston ter Rudolfa Gasa, vse skupaj pa se dogaja v našem prečudovitem resortu.

Poleg različnih doživetij, ki nam vsem bogatijo življenja, pa smo se želeli še bolj povezati tudi s svojo lokalno skupnostjo. V letošnji sezoni smo zasnovali in pripravili Kolpski zajtrk - nov koncept lokalnih zajtrkov, ki jih pripravljamo za naše goste iz pretežno lokalnih sestavin. Poleg bolj “zelenih” zajtrkov, smo posadili tudi dodatna drevesa - 19 topolov, 9 šmarnih hrušic in številno zimzeleno rastlinje ter dišavnice. Želimo si, da bi bil Glamping Kolpa Resort resnično prostor pod soncem, ki bi nudil nekakšno zatočišče pred preostalim svetom. Trdno verjamemo, da so različne oblike namestitev, med katerimi lahko izbirate, v okolje umeščene z največjim spoštovanjem in skrbjo za ohranjanje našega naravnega okolja.

Ravno v prihajajočem letu širimo nove namestitev, s štirimi glamping šotori, ki se jih resnično veselimo. Že obstoječim se bodo pridružili 2 nova glamping šotora v velikosti 54m2, ki bodo nudili pravo oazo miru in oddiha kar šestim osebam. Nov šotor v velikosti 43m2, ki bo nudil oddih petim osebam ter najmanjši šotor, 15m2, ki bo primeren predvsem za romantične trenutke v dvoje.

Resort in vse kar ponuja, ter predvsem vse, kar še bo ponujal, želimo deliti s čim večimi, saj verjamemo, da bo tu vsak našel kaj zase. Prav zato pa pripravljamo tudi nekaj novosti, ki bodo posebno prilagojene zaključenim družbam, družinam in parom.

Vse dobro v letu 2021,

Mija in Sebastjan ter

vaša ekipa Glamping Kolpa Resort




32 views0 comments
bottom of page