top of page

5 aktivnosti za popoln odklop od službenih obveznosti

Vsak izmed nas občasno potrebuje oddih od vsakdanjega stresa in napornih službenih obveznosti. Predstavljamo vam pet aktivnosti, ki bodo zagotovo poskrbele za popoln odklop in sprostitev v naravi ter poskrbele, da se boste spočili in nabrali novih moči za izzive, ki jih prinaša vsakdanje življenje.


Oddih v Beli krajini:


Če želite uživati v neokrnjeni naravi, si privoščite oddih v Beli krajini. Zahajajoče sonce nad reko Kolpo vas bo popolnoma sprostilo in poleg tega boste lahko raziskovali bogato kulturno dediščino tega kraja. Naj bo vaše bivanje v naravi še bolj posebno in preživite noč v eni izmed številnih glamping šotorih pod zvezdami.


Kolpa Resort:


V bližini Novega mesta leži eden najlepših resortov v Sloveniji. Če si želite sprostiti telo in misli, potem se odpravite k nam. Sproščalo vas bo plavanje v kristalno čisti reki Kolpi, najmlajši pa se bodo zaljubili v otroški bazen. Poleg tega pa si privoščite dan ob bazenu ter si napolnite energijo in vse tisto, kar vam manjka za uspešen delovni teden.


Kolesarske poti po Beli krajini.
Kolesarske poti po Beli krajini.

Kolesarjenje:


Če ste ljubitelj kolesarjenja, naredite si dan ali več za to aktivnost. Slovenija ponuja množico kolesarskih poti, med katerimi boste zagotovo našli pravo zase. Če si želite doživeti pravo družinsko dogodivščino, si oglejte kolesarske poti po Beli krajini. Poti po Beli krajini so primerne za začetnike, pa tudi za bolj izkušene kolesarje, ki se radi spustijo po zahtevnejših progah.


Pohodništvo:


Slovenija je dežela, ki ponuja množico možnosti za pohodništvo. Med najlepšimi destinacijami so zagotovo Julijske in Kamniško-Savinjske Alpe. Pa tudi Bled, Kranjska Gora ter Bohinj so idealna iztočnica za kratek pohod ali raziskovanje narave. Namesto običajnega vikenda v mestu ali na Gorenjskem, si privoščite oddih v naravi Bele krajine in se odpravite ob reko Kolpo ali obiščite katerega izmed narodnih parkov.


Ribolov:


Če imate radi tišino in radosti narave, potem si privoščite ribolov. Sprostite se ob reki Kolpi in preživite dan v družbi vašega najboljšega prijatelja. Izberite vrsto ribolova po vaši izbiri, od muharjenja do ulovi in spusti, in uživajte v danem trenutku.



Vsak, ki si želi odklopiti od vsakdanjega življenja, ima v Sloveniji na voljo obilo naravnih lepot in aktivnosti za sprostitev, ki mu bodo pomagale napolniti baterije.

Izberite si aktivnost po vaši meri in se prepustite naravi. Verjemite mi, vaše telo in um vam bosta hvaležna.

158 views0 comments
bottom of page